Температурне поле опромінюваної оболонки з покриттям - Лампіка, Р. В. (Національний університет "Львівська політехніка", 2002)
Наведено рівняння теплопровідності опромінюваних оболонок з покриттям і заповнювачем. Проведено чисельні розрахунки температурного поля нескінченої циліндричної оболонки при опромінюванні. In article is represented the heat conductivity equations for the irradiate shells with cover and stuff. Defining the warm-up field of endless cylindrical shell under radiation.