Конфліктогенний потенціал Близького Сходу: наслідки для освіти сьогодні - Хім, Марія (Бадікова Н. О., 2015)
У даній статті досліджено вплив збройних конфліктів на сферу освіти регіону. Охарактеризовано наслідки, котрі тягнуть за собою численні внутрішньо- та міждержавні сутички для арабської молоді.