Державна мова в діяльності політичної еліти - Заблоцький, Володимир (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Мовна політика в державотворчих процесах України є важливим чинником стабілізації і розвитку суспільства, визначальна роль в яких і належить політичній еліті. Цій проблемі присвячена запропонована стаття. Language policy in state development processes in Ukraine is an important factor of stabilization and development of the society, where political elite has a determinative. The suggested article is devoted to this problem.