Матеріали Ольги Басараб: ще раз про розвідувальну діяльність УВО - Бежук, О. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
На основі опублікованих та архівних джерел проаналізовано діяльність УВО на західноукраїнських землях в контексті розвідувальних матеріалів Ольги Басараб-Левицької. Based on published and archives sources the activity of Ukrainian Military Organization in western-Ukrainian lands in the context of secret materials of Olha Basarab-Levytska was analyzed.