Вплив імпульсно-плазмових покрить на циклічну тріщиностійкість сталі - Лукіна, Г. М.; Березюк, Б. М. (Видавництво Державного університету "Львівська політехніка", 2000)
Досліджено вплив імпульсно-плазмових покрить на тріщиностійкість сталі при циклічних навантаженнях. Встановлено, що нанесення покрить не тільки не знижує циклічну тріщиностійкість сталі, а навіть приводить до деякого підвищення порогових коєфіцієнтів інтенсивності напружень ΔКth.