“Елітарність” у характеристиці злочинів - Когутич, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
У контексті проблематики судочинного пізнання злочинів проаналізовано поняття “еліта”, його походження, ознаки, види, прояви тощо. Після цього у межах подальшого диференційованого дослідження отримані узагальнення екстрапольовані у розкриття сутності феномену “елітарний злочинець”. The article deals with analyses of the concept of “elite”, its origin, features, types, signs etc. in the context of problems of judicial knowledge of the crimes. Moreover within further differentiated research a generalization are obtained and extrapolated into disclosure of the essence of phenomenon of “elitist offender”. В контексте проблематики судопроизводственного познания преступлений проанализировано понятие “элита”, его происхождение, признаки, виды, проявления и т. п. После этого в пределах дальнейшего дифференцированного исследования полученные результаты экстраполированы в раскрытие сущности феномена “элитарный преступник”.
“Elitism” in the characterization crimes
Keywords: еліта; злочинець; особа злочинця; криміналістична характеристика злочину; elite; offender; personality of offender; criminalistic characteristic of crime; элита; преступник; личность преступника; криминалистическая характеристика преступления