Моделювання та дослідження активного ротаційного мікрозмішувача для мікрофлюїдних пристроїв - Стахів, В.; Матвійків, О.; Климкович, Т.; Підцерковний, В.; Stakhiv, V.; Matviykiv, O.; Klymkovych, T.; Pidtserkovnyi, V. (Видавництво Львівської політехніки, 2021)
Розроблено дизайн лаб-чипа для змішування речовин трьох типів та модель активного мікрозмішувача. Досліджено змішування часточок за різних кутових швидкостей обертання ротаційного мікрозмішувача

The article develops a laboratory design for mixing substances of three types and a model of active micromixer. The mixing of the particles of the angular velocities of the micromixer is investigated.
Modeling and research of active rotary micromixer for microfluid devices
Keywords: мікроміксер; ламінарний потік; мікрофлюїдний пристрій; моделювання; COMSOL Multiphysics; micromixer; laminar flow; microfluidic devices; modeling; COMSOL Multiphysics; 004.9