Перспективи покращення логістичного обслуговування у міжнародних пунктах пропуску для автомобільного сполучення - Мельник, О. Г.; Тодощук, А. В.; Мукан, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто та висвітлено сутність й особливості логістичного обслуговування у міжнародних пунктах пропуску для міжнародного сполучення, проаналізовано шляхи його покращення. In the article the essence and features of logistic service at the checkpoints across the state border are comprehensively studied and reflected; the ways of it improvement are analyzed.
The improvement prospects of logistic service at the international checkpoints across the state border for motor-car connection
Keywords: митниця; митний контроль; міжнародний пункт пропуску; транспорт; логістичне обслуговування; customs; custom control; international checkpoint across the state border; transport; logistic service