Забезпечення єдності вимірювань при моніторингу за довкіллям - Друзюк, В. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Запропоновано методику контролю точності результатів кількісного хімічного аналізу. The quantative chemical analysis precision checking way is discussed in this paper.