Видавнича культура шкільного підручника: проблеми, що не втрачають актуальності - (:unkn) unknown (Українська академія друкарства, 2020)
Видання містить результати обговорення на Круглому столі «Видавнича культура шкільного підручника: проблеми, що не втрачають актуальності», який було проведено в рамках роботи над науковою темою «Розроблення комплексної системи критеріїв для конкурсного оцінювання шкільних підручників» (2019–2020 рр.). Матеріали провідних фахівців Української академії друкарства та Всеукраїнського спеціалізованого видавництва «Світ» охоплюють основні елементи видавничої культури, а саме редакторські, дизайнерські та поліграфічні аспекти, а також окреслюють критерії якості сучасних українських навчальних видань, зокрема підручників Нової української школи.
The Publishing Quality of the School Textbook: Problems, which don’t lose their Actuality
Keywords: 007 : 304 : 655