Дослідження умов взаємодії державних і приватних навчальних закладів на ринку освітніх послуг - Оболенська, Т. Є. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Досліджено розвиток взаємодії державних і приватних навчальних закладів, аналізуються теоретико-методологічні засади розвитку маркетингу у сфері освіти. Розкрито проблеми становлення маркетингу освітніх послуг в Україні для різних рівнів. The article deals wilh the development of mutual state and private educational establishments and the theoretical-methodical principles of marketing development in the educational sphere are presented. The problems of formeny of marketing of educational services of different levels in Ukraine are given in this article.