Математичні моделі для дослідження надійності трактів передачі комп’ютерних мереж - Казакова, Н. Ф. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Проведено аналіз математичних моделей для дослідження надійності, яким отримано розрахункові вирази для визначення показників надійності трактів комп’ютерних мереж за відомим значенням показників надійності елементів. The carried spent analysis of mathematical models has allowed receiving calculated expressions for determination of reliability indexes of computer webs routes on known values of elements indexes.