Лісовська, Л. С.Іванець, Л. В.2011-12-132011-12-132011Лісовська Л. С. Менеджмент якості у системі продуктових інновацій / Л. С. Лісовська, Л. В. Іванець // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2011. – № 698 : Проблеми економіки та управління. – С. 200–207. – Бібліографія: 5 назв.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/11171Визначено поняття якості та особливості сучасного етапу розвитку менеджменту якості. Особливу увагу приділено питанням кваліметрії та формування системи показників якості продукції. Проаналізовано ознаки продуктової інновації та досліджено показники якості продукції через типи продуктових інновацій. Certainly concept of quality and feature of the modern stage of development of management of quality. The special attention is spared in the article the questions of qualimetry and formings of the system of indexes of quality of products. The signs of food innovation and investigational indexes of quality of products are analysed through the types of food innovations.uaякістьякість продукціїпродуктова інноваціяпоказники якості продукціїqualityquality of productsfood innovationindexes of quality of productsМенеджмент якості у системі продуктових інноваційArticle