Розробка патернової ВФО-моделі логістичної системи - Маторін, С. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розглядаються результати формалізації бібліотеки компонентів для побудови системно-об'єктних моделей, а також новий клас "логістичних конфігурацій" в теорії патернів.

The results of formalisation of the component's library for construction system- objective models, and also new class of the «logistical configurations» in the pattern theory are considered.
Keywords: 683.1