Планування витрат як основа формування плану маркетингу будівельної організації - Фещур, Р. В.; Колодій, Ю. С. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Описано підходи до формування собівартості проекту на об’єкти житлового будівництва, а саме: показано класифікацію витрат проектної організації, групуванні витрат на проектні роботи за статтями калькуляції; розкрито регулятивну роль Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України (Мінбуду України); показано основні та часткові функції апарату управління Мінбуду.

In the article shown ways to form a cost of project on objects of civil constructions, were shown classification of expenses of project organization, grouping of costs on project work on cost accounting, and were shown regular role of ministry of construction, architecture and communal economy of Ukraine (Minbud). Were shown main and partial functions of management personnel of Minbud.
Keywords: 338.26.015; 339.138; 332.83