Проблеми організаційного розвитку корпорацій в умовах трансформації економіки - Босак, А. О.; Чернобай, Л. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Висвітлені можливі проблеми, що виникають у корпорацій під час їх організаційного розвитку. На основі вивчення іноземного та вітчизняного досвіду здійснено спробу віднайти шляхи подолання цих проблем. Аге considered possible problems, which appear beside corporations in the process their organizing development. On the base of studying of foreign and domestic experience undertake attempt to find the ways of deciding these problems.