Система наскрізного проектування ІС - «ПроМІС» - Гранат, Петро; Теслюк, Василь (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
В статті запропоновано систему для наскрізного проектування інтегральних схем (ІС) - «ПроМІС» (Програма моделювання інтегральних схем). Вона містить: підсистему моделювання технологічних маршрутів виготовлення ІС- «ПроМІС-T»; підсистему моделювання фізичних процесів у техобладнанні виготовлення напівпровідникових приладів - «ПроМІС-О»; підсистему фізико- топологічного моделювання «ПроМІС-Ф» та програму MICROPC, яка призна¬чена для аналізу електричних схем. Розроблена наскрізна система дає змогу прискорити та покращити якість проектування ІС. Proposed a CAD “ProMIC” for complex design (CAD of simulation IC). This CAD includes: subsystem of simulation technological route of forming semiconductor IC, subsystem of simulation technological process in equipment and subsystem of simulation IC on component level. This system allows to reduce the design time and increase an efficiency of design IC.