Математичні принципи створення комбінованих GNSS розв’язків - Доскіч, С. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
У ході досліджень розглянуто математичні принципи створення комбінованих розв’язків та запропоновано комбінування на рівні окремих сесій GNSS спостережень (днів) та на рівні багаторічних GNSS спостережень. Для реалізації цих розв’язків рекомендовано використовувати програмний пакет GAMIT/GLOBK. В ходе исследований рассмотрены математические принципы создания комбинированных решений и предложены комбинирования на уровне отдельных сессий GNSS наблюдений (дней) и на уровне многолетних GNSS наблюдений. Для реализации этих решений рекомендуется использовать программный пакет GAMIT / GLOBK. During the research it was investigated the mathematical principles of the combined solutions and two approaches were offered: the combination at the level of separate sessions GNSS observations (days) and combination at the level of long-term GNSS observations. For realization of these solutions were recommended software GAMIТ/GLOBK.
Математические принципы создания комбинированных GNSS решений
Mathematical principles of creating combined GNSS solutions
Keywords: методи космічної геодезії; комбінований розв’язок; нормальні рівняння