Комплексний підхід до формування "нормальної ціни продукції" - Загорецька, О. Я.; Швед, Л. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Обґрунтовано поняття “базова нормальна (справедлива) ціна продукції”. Встановлено, що при зміні критерію розподілу непрямих витрат змінюється прибутковість різних видів продукції, а відповідно і пріоритетність її виготовлення. Proved the concept of "basic normal (fair) price of products". Found that when changing the criteria for distribution of indirect costs is changing the profitability of different products, and therefore the priority of its production.