Оцінка пластичності металу під час деформування - Дудніков, І. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто основні показники оцінки пластичності металів поверхневого шару деталей при їх відновленні різними методами. The basic evaluation indexes of plasticity of metals of superficial layer of details are examined at their renewal different methods.