Аналіз режимів роботи несиметричної схеми випрямлення з подвоєнням напруги, що описується жорсткими диференціальними рівняннями - Самотий, В. В.; Дзелендзяк, У. Ю. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Наведено математичну модель несиметричної схеми випрямлення з подвоєнням напруги, орієнтовану на неявні методи числового інтегрування, а також запропоновано методику аналізу перехідних і усталених режимів її роботи. Mathematical model of asymmetric rectifier with voltage doubling directed on implicit methods is submitted and method for transient and steady-state analysis of it operational modes.