Досвід виконання геодезичного контролю за технічним станом об’єктів паливно-енергетичного комплексу - Дейнека, Ю.; Озімбловський, Р.; Петров, С. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Описано методи, методику та результати геодезичного моніторингу будівель, споруд і технологічного обладнання енергетичного комплексу (Добротвірської ТЕС). Визначено, що за результатами такого моніторингу можна розробити заходи, які сприяють нормальній та безаварійній експлуатації об’єктів спостережень, а для забезпечення систематичного та ефективного геодезичного моніторингу об’єктів паливно-енергетичного комплексу необхідно опрацювати керівні технічні матеріали з сучасними вимогами щодо періодичності та точності виконання таких робіт.
Keywords: геодезичний контроль; паливно-енергетичний комплекс