Система інформаційного менеджменту наукових журналів та конференцій Львівської політехніки - Березко, О. Л.; Ткаченко, В. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Проаналізовано сучасні підходи до інформаційного менеджменту наукових журналів та конференцій, а також розглянуто особливості онлайн-системи Львівської політехніки, реалізованої для таких потреб за допомогою CMS Drupal. In this paper we analyse modern approaches to conference and journal information management as well as consider the features of online system of Lviv Polytechnic National University built for this purpose with CMS Drupal.
Information management system of academic journals and conferences of Lviv Polytechnic
Keywords: веб-сайт; наукова конференція; науковий журнал; університет; інформаційний менеджмент; система; website; academic conference; research journal; university; information management; system