Діяльність Львівського ДЦСМС у світлі вимог Закону України “Про метрологію та метрологічну діяльність” - Друзюк, Василь (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Розглянуто головні аспекти метрологічної діяльності Львівського ДЦСМС згідно із Законом України “Про метрологію та метрологічну діяльність”, основні проблеми та практичні завдання щодо реалізації Закону. Рассмотрены главные аспекты метрологической деятельности Львовского ДЦСМС в соответствии с Законом Украины “О метрологии и метрологической деятельности”, основные проблемы и практические задачи по реализации Закона. The main aspects of metrological activity of Lviv centre on standartization, metrology and certification according to the Law of Ukraine “On Metrology and Metrological Aсtivity”, the fundamental problems and practical tasks about realization of this Law have been considered.