Автоматизація дослідження теплопередачі багатошарових середовищ при нестаціонарному тепловому потоці - Риндюк, С. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Тематика роботи пов’язана з необхідністю енергозбереження в будівельній справі. Розглядаються теоретичні основи моделювання та задачі розрахунку теплопровідності неоднорідних багатошарових середовищ і методика розрахунку відповідних диференційних рівнянь за допомогою інтегрального методу прямих на ПК. Для розрахунків в програмі передбачається інформація про граничні умови 1-го, 2-го та 3-го роду. Після визначення температури у вузлових точках шарів знаходиться температура у зонах контакту середовищ. Отриманні розв’язки за рахунок вибору різницевих схем дозволяють вибрати для експериментів структури, які найкращі з теплотехнічної точки зору, а також матеріали, які при цьому використовуються.
Automation of multi-layer environments heat conduction investigation at a non-stationary heat flow
Keywords: теплопровідність; початкові умови; вузлові точки шарів; диференційні рівняння; матеріали