Використання альтернативного палива в цементній промисловості - Саницький, М. А.; Марків, Т. Є.; Хруник, С. Я.; Круць, Т. М.; Рецько, К. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Показано можливість енергетичного використання промислових та комунальних відходів як альтернативного палива в цементній промисловості, що дає змогу знизити енергоємність виробництва портландцементного клінкеру та системно вирішувати питання переробки різних видів відходів. Possibility of industrial and domestic waste using as alternative fuels in cement industry, which allows to reduce energy consumption at Portland cement clinker production and to solve systematically problems of different type of waste processing was shown.