Документаційне та інформаційне забезпечення виготовлення дипломів про вищу освіту у Видавництві Львівської політехніки - Голощук, Роман; Костів, Юрій (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
The paper analized documentation and information support of production diploma of higher education to the Lviv Polytechnic Publishing House.
Keywords: документаційне забезпечення; інформаційне забезпечення; виготовлення дипломів про вищу освіту; Видавництво Львівської політехніки