Проблеми утилізації відходів гальванічного виробництва - Ханик, Я. М.; Цюра, Н. Я. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005)
Розглянуто проблему утворення гальванічних відходів, наведено результати аналізу викидів ЗТТ Електрон і запропоновано схему їх утилізації. In the article the problem of formation of galvanic wastes is esteemed, the outcomes of the analysis of lets ZTT “Electron” and offered scheme of their utilization are adduced.esteemed, the outcomes of the analysis of lets ZTT “Electron” and offered scheme of their utilization are adduced.
Keywords: гальванічні шлами; іони важких металів