Аналіз схем введення електропостачання побутових мереж - Рудик, Ю.; Столярчук, П. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2007)
Виконано огляд схем введення електропостачання мереж низької напруги та їхньої надійності з погляду пожежної безпеки. На підставі цього розробляються методологічні засади та технічні засоби контролю стану електричних мереж житлових та громадських будівель. Выполнен обзор схем ввода электроснабжения сетей низкого напряжения и их надежности с точки зрения пожарной безопасности. На этом основании разрабатываются методологические и технические средства контроля состояния бытовых электрических сетей. Input circuits of low voltage network and reliability from the point of its fire safety are described in the article. The obtained results give a possibility to propose methods and technical instruments for quality surveillance of low voltage networks.