Інтеграція напрямів розвитку новацій у харчовій промисловості - Кундєєва, Г. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто варіанти розвитку новації, запропоновано інтегральний варіант розвитку новацій з позиції маркетингу розвитку новацій, вказано на значущість маркетингу для створення новації та перетворення її на інновацію, запропоновано інтеграційну модель інноваційного процесу для підприємств харчової промисловості. The existent variants of development novation are considered, the integrated variant of the novations development from position of marketing of development novations is proposed. The role of marketing for creation of novation and transformation of it into an innovation is demonstrated. The integration model of innovative process is proposed for the enterprises of food retail industry.
Keywords: інноваційний процес; інноваційний конвеєр; маркетинг розвитку новацій; innovative process; innovative conveyer; marketing of development o novations