Асоціація: особливості термінологічного визначення - Олійник, Юлія (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проблема формування, створення, побудови, винайдення нових «особливих» варіантів співпраці України та ЄС потребує всебічного глибокого аналізу. Сьогодні Україна знаходиться на етапі підписання Угоди «Про асоціацію» з ЄС. Завданням статті є встановити загальні принципи та закономірності процесу інтеграції «третіх держав» з ЄС та розглянути існуючі види асоціативних угод з ЄС.
Association: terminological definition features
Keywords: Угода про асоціацію; Україна; ЄС; співпраця; євроінтеграція; асоціація