Управління ресурсо- та енергозберігаючими інноваційними проектами - Бульбас, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто основні принципи керування ресурсо- та енергозберігаючими інно¬ваційними проектами в Україні та вивчено досвід Німеччини з енергозбереження. The article contains the analysis of the main tasks in management of resource- and energy-saving innovation projects in Ukraine. Experiance of Germany in energy-saving technologies is considered.