Чутливі елементи керамічних сенсорів газів на основі Іп2О3 та SNO2 для аналізу якості продуктів харчування - Черпак, В. В.; Чохань, М. І.; Нуцковський, М. С.; Ставровська, О. Г. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Наведено дані про вміст газів в харчових продуктах в процесі зберігання, а також наведено приклади таких видів сенсорів , які чутливі до цих газів. The data about gas concentration on foodstuff during the conservation and the examples of sensors type sensitive to gas are presented.