Черпак, В. В.Чохань, М. І.Нуцковський, М. С.Ставровська, О. Г.2016-01-282016-01-282004Чутливі елементи керамічних сенсорів газів на основі Іп2О3 та SNO2 для аналізу якості продуктів харчування / В. В. Черпак, М. І. Чохань, М. С. Нуцковський, О. Г. Ставровська // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2004. – № 512 : Елементи теорії та прилади твердотілої електроніки. – С. 114–117. – Бібліографія: 8 назв.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/31145Наведено дані про вміст газів в харчових продуктах в процесі зберігання, а також наведено приклади таких видів сенсорів , які чутливі до цих газів. The data about gas concentration on foodstuff during the conservation and the examples of sensors type sensitive to gas are presented.uaЧутливі елементи керамічних сенсорів газів на основі Іп2О3 та SNO2 для аналізу якості продуктів харчуванняArticle