Учасники венчурного підприємництва та організація взаємин між ними - Тарновецька, О. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розкрито організаційні форми венчурного підприємництва як одного з стратегічних напрямів розвитку сучасної економіки та розроблено ефективну структуру взаємин між учасниками венчурного підприємництва. The article is devoted to study of organizational forms of venture business, as one of strategic directions of development of modern economy and development off an effective structure of mutual relation between participants.