Вимірювання параметрів теплового розширення металу під час точкового конденсаторного зварювання - Білобородченко, В. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто результати вимірювання параметрів теплового розширення металу під час точкового зварювання за допомогою системи фотострумової реєстрації швидкості переміщення рухомого електрода, показники якої можуть слугувати оцінками неруйнівного контролю якості формування зварного з’єднання.

Considered results of measuring of parameters of thermal expansion of metal at the point welding by the system of fotostroumovoi registration of speed of moving of mobile electrode, the indexes of which can poslougovouvati by estimations of undestructive control of quality of forming of the welded connection.
Keywords: 621.791.763.2