Основні напрями в управлінні оздоровчо-виховною діяльністю у загальноосвітніх шкіл України - Демчишин, Віктор Васильович (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Присвячено основним напрямам в управлінні оздоровчо-виховною діяльністю у загальноосвітніх шкіл України. Зроблено акцент на типології підходів впливу на здійснення оздоровчого процесу у загально-освітніх закладах України. Також у тезах доповіді представлено основні пріоритетні напрями управління оздоровчо-виховною діяльністю у загальноосвітніх школах.