Передумови та проблеми впровадження уніфікованої корпоративної системи обліку та звітності - Куцик, П. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто проблеми розроблення уніфікованих корпоративних систем обліку і звітності у холдингових компаніях. Досліджено ключові напрями реалізації уніфікованої системи обліку в системі управління бізнес-процесами фірми. In the article some problems of development of unified corporate accounting systems in holding companies is shown. Key ways of implementation of unified accounting system in business process management of the firm are investigated.