Корпуси Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1986)
Корпуси Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, сьогодні лікарня Св. Пантелеймона.
Keywords: Львів, Замарстинів, Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги.