Підвищення точності коефіцієнта підсилення різницевого підсилювача методом динамічного підсилення - Дорожовець, Михайло; Пригродський, Антон (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Подано методику зменшення похибки коефіцієнта підсилення різницевого підсилювача. Числове моделювання показало, що застосування методики динамічного підсилення істотно підвищує точність підсилення сигналів. Представлена методика уменьшения погрешности коэффициента усиления разносного усилителя. Числовое моделирование показало, что применение методики динамического усиления позволяет существенно повысить точность усиления сигналов. This paper presents the method of the reduction of the differential amplifier's gain error. Numeric modeling shows that essential increasing of the signal amplification accuracy can be achieved by applying of the dynamic amplification method.