Розробка елементів САПР вібраційної машини об'ємної обробки - Стоцько, З. А.; Пінчук, А. В. (Національний університет "Львівська політехніка", 2002)
Складено послідовність розрахунку елементів вібраційної машини об'ємної обробки. Створено САПР розрахунку елементів віраційної машини. Впроваджено контроль даних та розрахунків, автоматизований вивід результатів у MS Word. It is created a sequence for calculation elements of the vibrating machine volumetric processing. It is created CAD for calculation of elements of the vibrating machine. It is introduced the control of the data and the results, the automatized reception results in MS Word.