Архітектурні форми надгробків першої половини ХІХ ст. на Личаківському цвинтарі у Львові - Ковальчук, Х. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Розглянуто архітектурні форми у надгробках першої половини ХІХ ст. на Личаківському цвинтарі у Львові, їх вплив на формування образу пам’ятника та його символічного змісту.