Система показників оцінки зовнішньоекономічногопотенціалу міста - Шило, І. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Обґрунтовано необхідність розроблення системи показників для визначення зовнішньоекономічного потенціалу міста як складової частини економічного потенціалу міста. Усі показники пропонується згруповувати в різні групи, кожна з яких характеризує різні аспекти зовнішньоекономічного потенціалу міста. In the article the necessity of development of the system of indexes is grounded for determination of external economic potential of city as component part of economic potential of city. It is suggested to group all indexes in different groups, each of which characterizes the different aspects of external economic potential of city.