Аналоговий рідкокристалічний індикатор для вимірювання напруги - Готра, О. З.; Стадник, Б. І.; Яворський, Б. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Наведено результати розробки аналогових рідкокристалічних індикаторів та експериментальних досліджень. The results of elaboration of analog liquid crystal displays and experimental investigations are given.