Теоретичні аспекти формування конкурентоспроможного кадрового потенціалу - Чемера, Н. Я. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглянуто теоретико-методичні аспекти дослідження конкурентоспроможності кадрового потенціалу на засадах маркетингу. Запропоновано звернути увагу на такий інструмент кадрового маркетингу, як сегментування ринку праці, який недостатньо обґрунтований і майже не використовується на практиці. The theoretical-methodical aspects of research of competitiveness of personnel potential are considered on the basis of marketing. It is offered to pay attention to such tool of personnel marketing as segmentation of the market of work, which is unsufficiently proved and is not used almost in practice.