Залучення інвестицій для розробки програмного забезпечення в Україні - Леськів, М. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Розглянуто проблему ефективного інвестування в розробку програмного забезпечення в Україні. Проведено дослідження сильних та слабких сторін цього сектора економіки. In this article the problems of effective investment in development of software in Ukraine have been investigated.The strengths and weaknesses of this sector of economic of Ukraine have been analized.