Соціально-психологічні умови подолання явищ політичної корупції - Лозинський, Олег (Ліга-Прес, 2016)
Узагальнено основні результати аналізу стосовно умов подолання політичної корупції серед громадян. Проведений аналіз змушує нас зважати на висновки чільних експертів (E. Dimant, R. Truex та ін.), що працюють з цією проблемою: «Не дивлячись на велику кількість досліджень про причини корупції, ми знаємо напрочуд мало про закономірності подолання корупції через процеси економічного розвитку і модернізації», з огляду на це, на жаль, комплексного плану по боротьбі з корупцією до цього часу знайти не вдається.