Дослідження динамічних характеристик термоперетворювачів для вимірювання температури газових середовищ - Фединець, В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Досліджують динамічні характеристики термоперетворювачів залежно від умов їх теплообміну з газовим середовищем. Исследуют динамические характеристики термопреобразователей в зависимости от условий их теплообмена с газовой средой. Dynamic characteristics of converters of temperature are investigated depending on conditions of their heat exchange with the gas environment.