Розширення ER-діаграм для проектування часових баз даних - Жежнич, П. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто підходи до розширення існуючих ER-діаграм нотації Баркера для проектування часових реляційних баз даних. Запропоноване розширення є сумісним з тради- ційніими ER-діаграми і забезпечує відображення довільних часових аспектів бази даних.

The approaches to existing Barker’s ER-diagrams extension dor temporal database design are proposed. The extension is compatible with traditional ER-diagrams. It provides proper représentation of any time aspects of databases.
Keywords: 004.413