Становлення особистості: історико-філософський огляд - Гарасимів, Т. З.; Іванишин, Т. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Досліджено становлення особистості в історико-філософському контексті, розглянуто еволюцію становлення і розвитку соціоприродних та правових детермінант формування людини як особистості. Проаналізовано феномен людини та особистості як об’єкта рефлексії філософсько-правової та історико-філософської наукової думки. В статье исследован процесс становления личности в историко-философском контексте, рассмотрена эволюция становления и развития социоприродных и правовых детерминант формирования человека как личности. Проанализированы феномен человека и личности как объекта рефлексии философско-правовой и историко-философской научной мысли. In the article the process of identity formation in historical and philosophical context, the evolution of establishment and development of socio-natural and legal determinant of human beings. Analyzed the phenomenon of individual rights and as an object of reflection philosophical and legal, historical and philosophical science.
Становление личности: историко-философский обзор
Formetive, historical and philosophical review
Keywords: індивід; особистість; становлення; процес; історико-філософський огляд; свобода; суспільство; индивид; личность; становление; процесс; историко-философский обзор; свобода; общество; individual; personality; development; process; historical and philosophical overview; liberty and society