Comparison of EPrints 3.0 and DSpace 1.4.1 digital library systems - Kudim, K.; Proskudina, G. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Наведено результати порівняльний аналізу основних функціональних можливостей та особливостей систем DSpace 1.4.1 та EPrints 3.1, як найпопулярніших систем побудови наукових електронних бібліотек. Особливу увагу приділено проблемам локалізації, сумісності зовнішніх форматів та зручності використання систем. The work is devoted to comparative analysis of the two most popular systems for creation of scientific digital library - DSpace 1.4.1 and EPrints 3.1. Special attention is given to problems of localization, external formats compatibility and usability.